35 let tradicije in izkušenj >>
35 let tradicije in izkušenj >>
Servis
[woocommerce_notices]

Oprema za restavracije

Z NAŠO POMOČJO DO PRODUKTOV, KI NAJBOLJE USTREZAJO VAM IN VAŠIM ŽELJAM.

PODPULTNI POMIVALNI STROJI

Majhen, prilagodljiv, zanesljiv, popoln podpultni pomivalni stroj. Za kozarce, posodo in jedilni pribor - eden za vse.

Pri pomivanju kozarcev velja preprosto pravilo: noben kozarec ni enak drugemu. In točno to je izziv, še zlasti, ko čiščenje otežujejo mlečna pena, šminka in ostanki sadja, drobni cvetovi in beljakovine. Winterhalter je v ta namen razvil profesionalno rešitev: pomivalne stroje serije UC za kozarce, ki poskrbijo za higienično čistočo, lesk, sijaj in pozitiven vtis pri vaših gostih.

Izvedite več - Winterhalter

HAVBNI POMIVALNI STROJI

Inovativna tehnika pomivalnih strojev serije PT je prilagojena trdovratni umazaniji in neoporečnim rezultatom pomivanja. Vsi dejavniki in procesi pomivanja so med seboj namensko usklajeni. Posledica pa so briljantni rezultati pomivanja. Pomivanje s pomivalnim strojem PT pomeni učinkovito pomivanje z nizko porabo vode, optimalno izkoriščeno energijo, varčno doziranimi pomivalnimi in izpiralnimi sredstvi Winterhalter ter digitalno storitvijo. To pomeni, da s pomivalnim strojem PT znižate svoje obratovalne stroške na minimum.
Izvedite več - Winterhalter

POMIVALNI STROJI ZA KUHINJSKE PRIPOMOČKE

Veliko moči, visok vodni tlak, zmogljiv in trpežen pomivalni stroj za kuhinjske pripomočke. Za zares močno umazanijo je tu profesionalni pomivalni stroj serije UF. Trpežna izdelava, z veliko zmogljivostjo za trdovratno umazanijo. Inovativne lastnosti za izvrstne rezultate pomivanja in maksimalno higieno. Zaradi treh velikosti je primeren za najrazličnejšo posodo in pribor. 

Izvedite več - Winterhalter

LEDOMAT ICEMATIC

Icematic, znan kot eden od vodilnih v proizvodnji ledu, ponuja široko paleto izdelkov za bare, gostilne, restavracije, hotele in verige hitre hrane.

Več vrst ledenih kock:

  • Polna kompaktna kocka ledu
  • Votla ledena kocka v obliki
  • Modularna ledena kocka
Izvedite več - Icematic

PARNOKONVEKCIJSKA PEČ RATIONAL

Pečenje, praženje, pečenje na žaru, dušenje, cvrtje, poširanje – vse to lahko sedaj počnete še enostavneje in učinkoviteje z iCombi Classic ali iCombi Pro.

 

 

Izvedite več - Rational

KAVNI APARATI

Kavomati La Scala so prava rešitev za vsak bar. Z dovršeno in natančno zasnovo dosegajo optimalno kakovost procesa ekstrakcije kave.

Izvedite več - La Scala

KAVA

Kava je več kot samo pijača. Je družbeni ritual, vsakodnevni užitek, ki odpira vrata življenju. Aroma kavne mešanice Caffe Milano je prečkala lokalne meje in dvignila kakovost kave na višji nivo.

  • GOLD
  • BLACK
  • PLATINUM
  • DECAF
Preglej ponudbo

IZDELAVA HLADILNIH ELEMENTOV

VREDNOST JE V DETAJLIH

Pri izdelavi visokokakovostne gostinske opreme smo posebej pozorni na izdelavo detajlov in uporabo kakovostne nerjavne pločevine. Za delovne površine točilnih pultov uporabljamo nerjavno pločevino debeline 1,5 mm. Gostinska oprema ima estetsko vrednost, dolgo življenjsko dobo in je enostavna za čiščenje. Z individualnim pristopom in prilagodljivostjo ustvarjamo točilne pulte in retropulte tudi za najzahtevnejše projekte.

SPLOŠNO

DOVRŠEN IZGLED OPREME

Za popoln izgled opreme

ZAOBLJENI ROBOVI IN VOGALI DELOVNIH PLOŠČ

Za varno uporabo in enostavnejše čiščenje

IZDELAVA PLOŠČ V ENEM KOSU

Za višjo stopnjo higiene in brez zamikanja med elementi

VGRADNJA VODIL FULTERER

Za daljšo življenjsko dobo izdelka

MATERIAL

IZDELAVA

Oprema je v celoti izdelana iz nerjavne pločevine AISI 304 (DIN 1.4301)

DELOVNE PLOŠČE

Nerjavna pločevina debeline 1,5 mm s podložno desko

NEVTRALNE OMARICE

Nerjavna pločevina debeline 1,0 mm

VRATA IN PREDALI

Dvostenska izvedba ličnic predalov in vrat s polnilom proti hrupu

Povpraševanje
Za vsako nalogo imamo rešitev

Termični elementi

Profesionalna gostinska oprema Kogast

Tehnične značilnosti profesionalne gostinske opreme Kogast temeljijo na čimbolj ekonomični porabi energije, ergonomski obliki, veliki funkcionalnosti, zagotavljanju higiene HACCP, zanesljivosti in visokokakovostnem 24-urnem servisu Kogast.

Gostinska oprema Kogast je na voljo v plinski in električni izvedbi, globine 700 in 900, vključno z najnaprednejšimi indukcijskimi kuhalnimi površinami. Izdelana je skladno z načeli HACCP in testirana v skladu z EN oz. IEC standardi.

Izvedite več

Angelo po - ICON 9000

Edini kuharski sistem, ki optimalno izrabi prostor.

ICON 9000 je edini modularni kuhalni sistem, ki optimalno izkorišča prostor zahvaljujoč svoji neverjetno modularni sestavi: poleg običajnih modulov ob strani vključuje večnamenske elemente nad in pod vrhom, zaradi česar je vaša kuhinja manj utesnjena in bolj produktivna.

ICON 9000 je opremljen z inovativnim Chef Comfort-Pro sistemom, ki ustvarja nevidno pregrado med kuhalnim poljem in kuharjem. Chef Comfort-Pro zmanjša toploto, ki prihaja iz aparata, in ustvari prijetnejše delovno okolje. Hkrati učinkovito odvaja hlape in neprijetne vonjave proti napi, izpopolnjuje odsesavanje in preprečuje pregrevanje okolja s posledično izgubo energije. Chef Comfort-Pro je nastavljiv po položaju, odtok zraka pa je mogoče regulirati (3 nastavitve hitrosti) za usmerjanje toka po potrebi.

Izvedite več

ANGELO PO - ICON 7000

ICON 7000 je kompaktna kuhinja globine 70 cm, ki ponuja vrhunsko zmogljivost in ekstremno modularnost, ki je na voljo v več kot 140 modelih. Zahvaljujoč zasnovi in strukturnim značilnostim se čas čiščenja in kemična uporaba zmanjšata za 20 %. Največja moč je pridobljena z izbiro najvišjega razreda nerjavečega jekla in uporabo komponent, ki so v povprečju 20% debelejše od drugih modelov na trgu.

Izvedite več

Vaša nova izkušnja s kavo se začne tukaj.

PRIPRAVITE SI VRHUNSKO KAVO NA ITALIJANSKI NAČIN.
V konkurenčnem svetu sta kakovost in pozornost do detajlov pomembna. Ponudba odlične kave strankam ali zaposlenim je dokaz naše strokovnosti. Zato vam pomagamo biti brezhibni, saj vam nudimo širok izbor kavnih aparatov in kapsul Caffitaly.

Naši partnerji

DOLGOLETNO SODELOVANJE IN ZAUPANJE STA KLJUČ DO USPEHA.

Naročite se na e-novice 

[mailpoet_form id="1"]

Servis in kontakt

Tigos d.o.o.
Goriška cesta 59
5270 Ajdovščina

t: 05 36 85 001
m: 041 621 772
e: tigos@siol.net

SI52878287

Novosti iz Facebooka

inboxexitenter-downthumbs-upcheckmark-circleframe-expandlayersstrikethrough