35 let tradicije in izkušenj >>
35 let tradicije in izkušenj >>
Servis
[woocommerce_notices]

PREDSTAVITEV

PRODAJA IN SERVIS GOSTINSKIH APARATOV PRIMORSKA

Več kot 35 let izkušenj na področju gostinske opreme.

V podjetju TIGOS s kvalitetnimi, ugodnimi in strokovnimi uslugami na področju gostinske opreme skrbimo, da delo v gostinskih obratih, lokalih, barih, restavracijah poteka nemoteno. 

Da je naš servis strokoven in kvaliteten dokazuje dejstvo, da naše storitve koristijo stranke po celotni Severno-Primorski in delno Notranjski regiji. Od Kozine, Ilirske Bistrice, Pivke, Postojne, Cerknice, Logatca, Idrije, Tolmina, Bovca, Goriških brd, Nove Gorice, Komna in Sežane pa vse do Ajdovščine, kjer smo locirani. 

V ponos nam je tudi sodelovanje s tremi slovenskimi dobitniki Michelinovih zvezdic: Restavracijo Dam v Kromberku, Hišo Franko pri Kobaridu in Gostilno pri Lojzetu na Zemonu.

Vizija podjetja TIGOS se prenaša že v drugo generacijo. Pomoč našim strankam, strmenje k celostnim rešitvam in strokovni ter učinkoviti servisi naših serviserjev so nas privedli do tega, kar smo danes - učinkovito in zaupanja vredno podjetje, ki nudi svetovanje, prodajo in servis gostinske opreme po vsej Severno-Primorski in delno Notranjski regiji.    

Za vsako nalogo imamo rešitev

Vaša nova izkušnja s kavo se začne tukaj.

PRIPRAVITE SI VRHUNSKO KAVO NA ITALIJANSKI NAČIN.
V konkurenčnem svetu sta kakovost in pozornost do detajlov pomembna. Ponudba odlične kave strankam ali zaposlenim je dokaz naše strokovnosti. Zato vam pomagamo biti brezhibni, saj vam nudimo širok izbor kavnih aparatov in kapsul Caffitaly.

Naši partnerji

DOLGOLETNO SODELOVANJE IN ZAUPANJE STA KLJUČ DO USPEHA.

Naročite se na e-novice 

[mailpoet_form id="1"]

Servis in kontakt

Tigos d.o.o.
Goriška cesta 59
5270 Ajdovščina

t: 05 36 85 001
m: 041 621 772
e: tigos@siol.net

SI52878287

Novosti iz Facebooka