35 let tradicije in izkušenj >>
35 let tradicije in izkušenj >>
Servis
[woocommerce_notices]

ICEMATIC

NAŠI PARTNERJI

PREDSTAVITEV

Icematic, znan kot eden vodilnih v proizvodnji ledomatov, ponuja široko paleto izdelkov za bare, pube, restavracije, hotele in verige hitre prehrane. S ponudbo posod Icematic lahko izbirate med različnimi dimenzijami in modeli za shranjevanje ledu. Prav tako se podjetje ukvarja z razvojem in proizvodnjo hladilnih omar in ponuja široko paleto hladilno-zamrzovalnih aparatov.

POLNA LEDENA KOCKA

Popolna in strukturirana ledena kocka, z zaobljeno površino za podaljšano hlajenje pijač. Njena posebna preglednost je visoko cenjena v vsakem kontekstu uporabe. Kocka je kompaktna, izjemno elegantna in učinkovita za različne potrebe: koktajle, aperitive in viskije.

VOTLA LEDENA KOCKA

Votla ledena kocka s široko površino hitro ohladi pijače. S preprosto obliko zagotavlja izjemno fleksibilnost uporabe. Primerna za hlajenje brezalkoholnih pijač, koktajlov in ostalih pijač, ki potrebujejo hitro hlajenje.

MODULARNA LEDENA KOCKA

Na voljo v različnih velikostih: S, M in L. Popolna rešitev za hitro hlajenje pijač. Linija ledomatov Maracuja je najboljša rešitev za dejavnosti, kjer je visoka poraba ledu.
Za vsako nalogo imamo rešitev

Vaša nova izkušnja s kavo se začne tukaj.

PRIPRAVITE SI VRHUNSKO KAVO NA ITALIJANSKI NAČIN.
V konkurenčnem svetu sta kakovost in pozornost do detajlov pomembna. Ponudba odlične kave strankam ali zaposlenim je dokaz naše strokovnosti. Zato vam pomagamo biti brezhibni, saj vam nudimo širok izbor kavnih aparatov in kapsul Caffitaly.

Naši partnerji

DOLGOLETNO SODELOVANJE IN ZAUPANJE STA KLJUČ DO USPEHA.

Naročite se na e-novice 

[mailpoet_form id="1"]

Servis in kontakt

Tigos d.o.o.
Goriška cesta 59
5270 Ajdovščina

t: 05 36 85 001
m: 041 621 772
e: tigos@siol.net

SI52878287

Novosti iz Facebooka