35 let tradicije in izkušenj >>
35 let tradicije in izkušenj >>
Servis
[woocommerce_notices]

DIHR

NAŠI PARTNERJI

PREDSTAVITEV

Stroji DIHR izpolnjujejo najzahtevnejše zahteve trga v smislu tehnologije, izboljšav, trdnosti in zanesljivosti. Celotna sestava strojev se izvaja v italijanski tovarni DIHR, kjer poteka strog nadzor nad posameznimi fazami proizvodnje. Za oblikovanjem strojev DIHR stoji interna tehnična ekipa, ki skrbi za uporabniku prijazno uporabo in hkrati visoko zmogljivost.

GS

Podpultni pomivalni stroji serije GS so idealni za bare, restavracije in hotele. Z nadzorno ploščo na sprednji strani omogočajo visoko nosilnost in zmogljivost po dostopni ceni. Nove elektronske različice, ki so na voljo pri modelih GS 35T, GS 40T, GS 50T in GS 85T, zagotavljajo enako zanesljivost in vsestranskost kot elektromehanske različice pri modelih GS 35, GS 37, GS 40 IN GS 50. Poleg tega pa ponujajo štiri standardne programe pranja, ki prilagajajo zmogljivost stroja posebej za tip posode za pomivanje.
Za vsako nalogo imamo rešitev

Vaša nova izkušnja s kavo se začne tukaj.

PRIPRAVITE SI VRHUNSKO KAVO NA ITALIJANSKI NAČIN.
V konkurenčnem svetu sta kakovost in pozornost do detajlov pomembna. Ponudba odlične kave strankam ali zaposlenim je dokaz naše strokovnosti. Zato vam pomagamo biti brezhibni, saj vam nudimo širok izbor kavnih aparatov in kapsul Caffitaly.

Naši partnerji

DOLGOLETNO SODELOVANJE IN ZAUPANJE STA KLJUČ DO USPEHA.

Naročite se na e-novice 

[mailpoet_form id="1"]

Servis in kontakt

Tigos d.o.o.
Goriška cesta 59
5270 Ajdovščina

t: 05 36 85 001
m: 041 621 772
e: tigos@siol.net

SI52878287

Novosti iz Facebooka