35 let tradicije in izkušenj >>
35 let tradicije in izkušenj >>
Servis
[woocommerce_notices]

RATIONAL

NAŠI PARTNERJI

PREDSTAVITEV

Podjetje Rational že več kot 40 let svojim strankam zagotavlja najboljše in inovativne produkte. Z več kot 1.000.000 enotami na trgu, so njihovi kuhalni sistemi postali standard v profesionalnih kuhinjah po vsem svetu. Glavni inovativni produkt trenutno predstavljata iCombi Pro, ki deluje v kombinaciji toplote in pare, in iVario, ki prenaša toploto preko kontaktnega segrevanja.

iCombi Classic & iCombi Pro

Pečenje, praženje, pečenje na žaru, dušenje, cvrtje, poširanje – vse to lahko sedaj počnete še enostavneje in učinkoviteje z iCombi Classic ali iCombi Pro. 

iCombi je resničen multitalent in bo hitro postal vaš nepogrešljiv kuhinjski pomočnik. Je robusten, zmogljiv, močan in učinkovit. Upravljanje z njim je preprosto. Prepričal vas bo s funkcijami, ki zagotavljajo visoko kakovost priprave. Tako boste s svojimi kuharskimi izkušnjami vedno dobili rezultat, ki ste si ga zamislili.

iVario PR

Na pogled kot prekucna ponev, vendar zmore veliko več: kuhanje, pečenje, cvrtje in kuhanje pod tlakom. Njegova edinstvena tehnologija grelcev povezuje zmogljivost z natančnostjo. Je do 4-krat hitrejši in porabi do 40 % manj energije v primerjavi z običajnimi kuhinjskimi aparati. Z iVario Pro bo kuhinja postala ergonomsko zasnovana, varna in učinkovita, obenem pa vam bo prihranila marsikateri napor.

iVario 2-XS

iVario 2-XS nadomešča prekucno ponev, vrelišče in cvrtnik v restavraciji, ki streže do 100 obrokov. Ali pa dopolnjuje otoško rešitev v vaši menzi. Kombinacija keramičnih grelnih elementov in visokozmogljivega dna posode s hitrim odzivom, odpornim na praske, zagotavlja visoko učinkovitost, odlično hitrost in enakomerno porazdelitev toplote. Integrirani sistem za upravljanje energije iVarioBoost porabi do 40 % manj energije kot običajni kuhalni aparati.

iCombi Classic & iCombi Pro

iVario Pro

Za vsako nalogo imamo rešitev

Vaša nova izkušnja s kavo se začne tukaj.

PRIPRAVITE SI VRHUNSKO KAVO NA ITALIJANSKI NAČIN.
V konkurenčnem svetu sta kakovost in pozornost do detajlov pomembna. Ponudba odlične kave strankam ali zaposlenim je dokaz naše strokovnosti. Zato vam pomagamo biti brezhibni, saj vam nudimo širok izbor kavnih aparatov in kapsul Caffitaly.

Naši partnerji

DOLGOLETNO SODELOVANJE IN ZAUPANJE STA KLJUČ DO USPEHA.

Naročite se na e-novice 

[mailpoet_form id="1"]

Servis in kontakt

Tigos d.o.o.
Goriška cesta 59
5270 Ajdovščina

t: 05 36 85 001
m: 041 621 772
e: tigos@siol.net

SI52878287

Novosti iz Facebooka