35 let tradicije in izkušenj >>
35 let tradicije in izkušenj >>
Servis
[woocommerce_notices]

WINTERHALTER

NAŠI PARTNERJI

PODPULTNI POMIVALNI STROJI - SERIJA UC

Majhen, prilagodljiv, zanesljiv in popoln podpultni pomivalni stroj. Za kozarce, posodo in jedilni pribor. Popolnoma se prilagodi vašim potrebam pomivanja ter posodi in priboru. Profesionalni gostinski pomivalni stroj UC je na voljo v velikostih S, M, L in XL. Z naprednim zaslonom na dotik omogoča enostavno in intuitivno upravljanje.

HAVBNI POMIVALNI STROJI - SERIJA PT

Inovativna tehnika pomivalnih strojev serije PT je prilagojena trdovratni umazaniji in neoporečnim rezultatom pomivanja. Vsi dejavniki in procesi pomivanja so med seboj namensko usklajeni. Posledica pa so briljantni rezultati pomivanja. Pomivanje s pomivalnim strojem PT pomeni učinkovito pomivanje z nizko porabo vode, optimalno izkoriščeno energijo, varčno doziranimi pomivalnimi in izpiralnimi sredstvi Winterhalter ter digitalno storitvijo. To pomeni, da s pomivalnim strojem PT znižate svoje obratovalne stroške na minimum.

POMIVALNI STROJI ZA KUHINJSKE PRIPOMOČKE - SERIJA UF

Zmogljiv pomivalni stroj serije UF je odlična rešitev za pomivanje kuhinjskih pripomočkov.  Veliko moči, visok vodni tlak, zmogljiv in trpežen pomivalni stroj odstrani še tako trdovratno umazanijo. Pomivalni stroji serije UF so zasnovani tako, da zagotavljajo izvrstne rezultate pomivanja in maksimalno higieno. Zaradi treh velikosti je primeren za najrazličnejšo posodo in pribor.

TRANSPORTNI POMIVALNI STROJI

Transportni pomivalni stroji znamke Winterhalter so na voljo v košarni ali tračni izvedbi. Primerni za najrazličnejše namene uporabe. Dovršen koncept strojev se zlahka prilagodi prostorskim razmeram, posodi, procesu pomivanja in individualnim zahtevam. Serija MT ponuja tračni pomivalni stroj MTF in košarni pomivalni stroj MTR.

TRANSPORTNI KOŠARNI POMIVALNI STROJ CTR

Transportni košarni pomivalni stroj CTR nudi visoko kapaciteto pomivanja pri kompaktnih dimenzijah. Pomije do 195 košar na uro. Ima nizke vrednosti porabe in nizke obratovalne stroške. Zagotavlja maksimalno higiensko varnost in veliko prilagodljivost. Zaradi modularnega sistema je mogoče CTR preprosto načrtovati, individualno konfigurirati in tudi naknadno razširiti. Odlična rešitev za 100 do 400 obrokov na dan.

TRANSPORTNI TRAČNI POMIVALNI STROJ MTF & KOŠARNI POMIVALNI STROJ MTR

Zmogljiv transportni pomivalni stroj z več rezervoarji je primeren za posodo in pribor v pomivalnicah menz in restavracij, velikih bolnicah, domovih za starejše in izobraževalnih ustanovah. Upravljanje je enostavno, poraba pa je varčna. Ponuja modularno sestavo in možnost individualnega nastavljanja. Popolnoma prilagojeno vašim potrebam pomivanja.

POMIVALNA SREDSTVA

Pomivalna sredstva večinoma zasenči pomivalni stroj. Pogosto so podcenjena, vendar pa odločilno vplivajo na rezultat pomivanja: učinkovitejše kot je, boljši bo rezultat pomivanja. Zaradi tega so pomivalna sredstva stalna in pomembna komponenta v celostnem sistemu pomivanja. Podjetje Winterhalter zagotavlja visoko kakovost pomivalnih sredstev in ponuja preizkušen, kakovosten in zanesljiv sortiment pomivalnih in izpiralnih ter čistilnih in negovalnih sredstev. Pri lastnem razvoju stalno preverjajo rezultate in uporabo ter optimizirajo recepte in jih prilagajajo pomivalni tehniki Winterhalter.
Za vsako nalogo imamo rešitev

Vaša nova izkušnja s kavo se začne tukaj.

PRIPRAVITE SI VRHUNSKO KAVO NA ITALIJANSKI NAČIN.
V konkurenčnem svetu sta kakovost in pozornost do detajlov pomembna. Ponudba odlične kave strankam ali zaposlenim je dokaz naše strokovnosti. Zato vam pomagamo biti brezhibni, saj vam nudimo širok izbor kavnih aparatov in kapsul Caffitaly.

Naši partnerji

DOLGOLETNO SODELOVANJE IN ZAUPANJE STA KLJUČ DO USPEHA.

Naročite se na e-novice 

[mailpoet_form id="1"]

Servis in kontakt

Tigos d.o.o.
Goriška cesta 59
5270 Ajdovščina

t: 05 36 85 001
m: 041 621 772
e: tigos@siol.net

SI52878287

Novosti iz Facebooka